Testimonials

Wat Mensen Zeggen Over Rob Lunte & De TVS Methode

Verdomd zeldzaam…

“… Het is echt verdomd zeldzaam een leraar te vinden die niet alleen een op zich een meester is in wat hij doet, maar die ook graag samenwerkt en deelt met anderen. Dat is echt waar het om gaat bij muziek en jij doet echt waar je voor zegt te staan.”
P.Naga

Mijn God man, jij rockt!

“Mijn God man, jij rockt! Seth Riggs lijkt op slaapliedjes vergeleken bij wat jij te bieden hebt. ”
-J. Crowson

Ik maak de switch naar TVS!

Hi Rob.
“Bedankt voor het gedetailleerde en verrassend snelle antwoord – SS mailt mij nooit zo snel terug en ik ben een van hun top level studenten. Gossie. In antwoord op je vraag – ik heb waarschijnlijk meer dan $2500 bij hen uitgegeven over de afgelopen 2 jaar…yep, het komt er nog altijd jongensachtig uit. Ik dacht dat het aan mijn stem of leeftijd lag. Maar nu niet meer> Ik maak de switch naar TVS! ”
Umar K.

1600 Hz Scream

Hi Robert,
“Ik heb de video bekeken en hij is fantastisch! Je bent aan het “screamen” op ongeveer 1600 Hz! Heel indrukwekkend en ik kijk er naar uit er zelf meer over te leren.”
-Ronald C. Scherer, Ph.D. ,Professor, Dept. of Communication Disorders Bowling Green State

Iets met metal

“… wilde alleen even hallo zeggen en fokking bedankt voor het feit dat je dit doet. Ik heb zanglessen genomen, instructie DVD’s gekocht: maar bijna geen van allen doen ze iets met metal verdomme: je bent een echte held Robert…Hoogachtend”
-M.Carlsson (Sweden)

Kan verschil niet geloven

“Ik had er geloof in dat je lessen konden doen wat ze zeiden te kunnen maar ik ben compleet overbluft door hoe snel de transitie voor mij is geweest. Ik ben de afgelopen week zoveel beter geworden dat ik het verschil bijna niet kan geloven. Ik had nooit gedacht dat het zo “eenvoudig” zou zijn (ik gebruik de term hier in de meest ruime zin) als het is geweest. Je hebt oprecht iets van me tegoed.”
J. Stock

Kan de verandering zien en voelen

“Eerlijk, van alle vocale trainingsmaterialen die ik over de jaren heb gehad, heb ik nog nooit iets gezien of gelezen wat het proces in zo’n “visuele” en makkelijk te begrijpen manier duidelijk maakt. Ik kan de verandering zien en voelen.”
J. Mack (Texas)

Was ik dat?

“Ik moet zeggen: al bij de eerste les was ik totaal ondersteboven van wat er in 2 uur kan worden bereikt…Je drong meteen door tot de kern en voor een paar momenten nam je me erin mee en was ik echt verbaasd dat ik het was die dit deed. Ik zie echt uit naar de volgende les en de lessen daarna en verwacht alleen maar nog grotere sprongen voorwaarts in de volgende lessen. Ik zeg het nog maar eens: bedankt dat je me als student hebt aangenomen en ik verlang nu al naar de volgende les.”
C.Munns

Laatste les ging alles te buiten

“Verdomme bedankt Rob! Mijn laatste les ging alles te buiten. Je bent echt de best mogelijke coach aan het worden die wie dan ook zich maar zou kunnen wensen. Ik begin door jou echt te geloven dat ik wat dan ook kan doen als ik uit je studio kom. Iris, jij ook bedankt. Zie jullie volgende zaterdag.”
D. Hagan (Iris I)

Meteen de goede richting

“Ik probeer de Mixed zang terminologie of de SLS rommel te negeren omdat het de dingen meer complex voor me maakt dan ze zouden moeten zijn. Jouw methode snijdt meteen hout en dirigeert het vocale instrument en de geest meteen in de goede richting.”
H. Chae

Grote vooruitgang in zeer korte tijd

“Ik wilde gewoon even zeggen hoe zeer ik geniet van de cursus “The Four Pillars of Singing”. Ik merk nu al dat ik grote vooruitgang boek in zeer korte tijd.”
A. Trimble

f+++++ geweldig

“die “sessie” die je geupload hebt is f+++++ geweldig. Je bent waarschijnlijk de meest veelzijdige vocalist die ik ooit heb gehoord. Ik vind je stijl te gek.”
D. Van Straaten (S. Africa)

Mijn beste zangprestatie ooit

“Ik wilde je laten weten dat ik nog steeds voortdurend oefen en dat mijn laatste live optreden mijn beste zangprestatie ooit was. Ik sloeg noten precies goed aan waar ik voorheen altijd moeite mee had, of die ik zelfs meed, en mijn bandleden zeiden dat de noten kristalhelder en precies raak waren…Ik wilde je gewoon laten weten dat ik zo snel mogelijk weer terug kom. Bedankt voor de uitstekende training!!!”
M. Pitre